Rychlý kontakt

reditel@svobodnazs.cz

TEL: +420 733 424 559

IČO: 02 562 707

IDDS: xf3fjtu

Svobodná základní škola, o.p.s.

Náhradní prostory pro školní rok 2015/2016

Vážení rodiče předběžně zapsaných dětí, vážení rodiče uvažující o zapsání svých dětí na Svobodné základní škole, o.p.s.

Ráda bych Vás informovala o aktuální situaci ohledně prostor školy.
Mrzí mne, ale musím Vám oznámit nepříjemnou skutečnost, která se ukázala, v průběhu realizace projektu – prostory v dělostřeleckých kasárnách nesplňují veškeré podmínky dané legislativou (Vyhlášku č. 410/2005 Sb. O hygienických požadavcích na prostory a provozzařízení a provozoven pro výchovu a vzdělávání dětí a mladistvých), konkrétně parametry denního osvětlení.
Dobrou zprávou však je, že aktivně jednáme s městem Terezín o náhradním řešení:

  • Pro školní roky 2015/2016 a 2016/2017 máme předjednány náhradní prostory v ZŠ Terezín (http://www.zsterezin.cz/).
  • Od školního roku 2017/2018 bychom rádi přesídlili do samostatné budovy v centru města Terezín. Vhodnou budovu máme vytipovánu, proběhla předběžná jednání s pracovníky Městského úřadu Terezín. Vzhledem k tomu, že věc neprošla zatím jednáním Rady města Terezín, nemůžeme Vám v tuto chvíli více prozradit. Jakmile to bude možné, budeme Vás informovat o aktuálním stavu.

Každopádně potvrzuji, že zápis dětí do 1., 2. a 3. třídy se uskuteční. Ty z Vás, kteří tak dosud neučinili, prosím o rezervaci přesného termínu na e-mailové adrese:
waldorf.litomerice@gmail.com

Možnost rezervace termínu zápisu bude samozřejmě také osobně na informační schůzce, která proběhne ve dnech 27. a 28.1. (viz přiložený leták). Své otázky nám můžete zasílat i předem, abychom se na ně mohli dobře připravit. Na schůzkách bude přítomna učitelka pro 1. třídu (paní Mgr. Alena Magdalena Schnellyová), ředitelka školy (paní Mgr. Karolína Ranglová) a další členové přípravné skupiny.

Těšíme se na setkání s Vámi.

S přáním hezkého dne a Se srdečným pozdravem,

Katarína Hurychová
za Svobodnou základní školu, o.p.s.
733 424 559
https://www.facebook.com/svobodnazs